استفاده اتراسکن از چتجیبیتی برای تجزیه و تحلیل کد منبع اتریوم
خبر " استفاده اتراسکن از چتجیبیتی برای تجزیه و تحلیل کد منبع اتریوم از منبع کوین ایران " با موضوع CryptoNews-ارز دیجیتال در تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ منتشر شد.

اتراسکن (Etherscan)، کاوشگر بلاک محبوب اتریوم (ETH)، از اضافه شدن چت جی بی تی (ChatGPT) به مجموعه ابزارهای خود برای تجزیه و تحلیل بلاکچین خبر داده است. ابزار جدید به نام Code Reader از API چت جی بی تی استفاده می کند تا به کاربران امکان بازیابی و تفسیر کد منبع یک آدرس قرارداد خاص را ارائه دهد. هدف این ادغام …
نوشته استفاده اتراسکن از چت جی بی تی برای تجزیه و تحلیل کد منبع اتریوم اولین بار در کوین ایران. پدیدار شد.
اتراسکن (Etherscan)، کاوشگر بلاک محبوب اتریوم (ETH)، از اضافه شدن چت جی بی تی (ChatGPT) به مجموعه ابزارهای خود برای تجزیه و تحلیل بلاکچین خبر داده است.ابزار جدید به نام Code Reader از API چت جی بی تی استفاده می کند تا به کاربران امکان بازیابی و تفسیر کد منبع یک آدرس قرارداد خاص را ارائه دهد. هدف این ادغام آشنایی بیشتر با کد منبع اتریوم و کارآمدتر کردن فرآیند تحلیل بلاکچین است.از قدرت هوش مصنوعی برای یادگیری یکپارچه در مورد کد منبع قرارداد هوشمند استفاده کنید!— اتراسکن (@etherscan) 19 ژوئن 2023کاوشگرهای بلاکچین به کاربران اجازه می دهند تراکنش ها و سایر اطلاعات را در شبکه بلاکچین مشاهده کنند. اتراسکن یکی از کاوشگران پیشروی بلاکچین اتریوم است. هدف اتراسکن از ادغام چت جی بی تی ساده کردن فرآیند اسکن و تجزیه و تحلیل زنجیره بلوکی است که اغلب می تواند خسته کننده و وقت گیر باشد.البته اتراسکن تنها شرکتی نیست که از چت جی بی تی برای بررسی بلاکچین استفاده می کند. هفته گذشته، Alchemy، توسعه دهنده برجسته پلتفرم بلاکچین، ابزار مبتنی بر ChatGPT خود به نام AlchemyAI را راه اندازی کرد که شامل یک پلاگین GPT-4 برای تجزیه و تحلیل بلاکچین است. علاوه بر این، سولانا لبز پلاگین ChatGPT خود را در ماه مه معرفی کرد.در حالی که ادغام ChatGPT قابلیت های پیشرفته هوش مصنوعی را برای تجزیه و تحلیل بلاکچین به ارمغان می آورد، اتراسکن بر محدودیت های این ابزار تأکید می کند. این شرکت به کاربران هشدار می دهد که صرفاً به پاسخ های ChatGPT اعتماد نکنند و همیشه اطلاعات را به طور مستقل تأیید کنند.این احتیاط ناشی از مسئله شناخته شده چت ربات های هوش مصنوعی است که اطلاعات نادرست یا جعلی تولید می کنند، پدیده ای که به آن «خطای حس» گفته می شود. OpenAI، خالق چت جی بی تی، روی بهبود این مدل برای جلوگیری از توهم و اطمینان از صحت پاسخ های تولیدشده بیشتر کار کرده است.پیشنهاد مطالعه: کامل ترین آموزش کار با سایت اتر اسکن etherscan.ioSource